金银散尽_反己而不穷_脆皮锅魁_非我也|北京军海癫痫医院
北京军海癫痫医院

您现在的位置: 首页 > 造山作用 > 正文内容

2016年专四答案_专业英语四级八级考试

来源:金银散尽网   时间: 2018-05-23

Part I DICTATION

Think Positive and Feel Positive

Are you confident or insecure in a difficult situation? / Do you react positively or negatively? / The answer may depend in part on whom you’re around. / A study found that negative thinking can be contagious in some cases. / For example, the researchers studied 103 college roommates. / They measured each roommate’s tendency towards negative thinki乌鲁木齐哪家医院癫痫好ng. / It was found that thinking patterns can be contagious. / Students with a negative thinking roommate became more depressed themselves, / and students with more positive thinking roommates / were more likely to become more positive as well.

Part II LISTENING COMPREHENSION

SECTION A TALK

1. success

2. challenging settings

3. National Spelling Contest

4. pas保定羊癫疯医院怎么样sion and perseverance

5. future a reality

6. marathon

7. grittier

8. measures of talent

9. not fixed / changeable

10. a temporary condition

SECTION B CONVERSATIONS

1. Why does the woman call the man? 答案:[D] To tell the man the procedure of the interview.

2. What kind of questions can the man ask in the interview? 答案:[A] Questions r癫痫怎么治疗好elated to the job.

3. Which is the last part of the interview? 答案:[C]Presentation from the interviewee.

4. What might be expected from the man’s presentation? 答案:[D]Company future and his contribution.

5. When is the interview scheduled? 答案:[B]11 a.m. ,next Thursday.

6. What is the interview mainly about? 答案:[C] How to handle the problem of college loans.

7. How does the治疗癫痫的偏方 cost of college education change every year? 答案:[A]It was increased by 6 to 8%.

8. What is used to measure student loan debt as a guideline? 答案:[B]First year salary after graduation.

9. What is the advantage of joining a college savings plan? 答案:[D]Students withdraw without paying tax.

10. What is the possible social cost of a college loan? 答案:[A]Giving up charitable or volunte

北京军海癫痫医院
北京军海癫痫医院
治疗癫痫病最好的医院   北京最好的癫痫病医院   癫痫病医院   黑龙江中亚癫痫病医院   西安中际医院   北京军海医院   西安中际医院   北京治疗癫痫病的医院   癫痫病怎么治最好   癫痫病医院   癫痫病医院   治疗癫痫方法   北京哪家医院治疗癫痫好   治疗癫痫病的方法   癫痫病医院   长春癫痫病医院   癫痫病能治愈吗   沈阳癫痫病医院   包头癫痫病医院   西安癫痫病医院   太原治疗癫痫病医院   治疗癫痫病医院  



新华网  人民网  新浪新闻  北京癫痫医院排名  39健康  心里频道  郑州癫痫医院排名